Regeringsverklaring

Wilders is zo dom nog niet.

Er zijn 2 groepen even, de oude fraktievoorzitters en de nieuwe.
Van de nieuwe wil ik de VVD e de CDA eerst noemen. VVDer Blok wist nog niet dat hij fraktievoorzitter was en had een klein dom spelletje dat hij steeds herhaalde. Als iemand hem iets zij over de regeringsverklaring en naar het VVDstamdpunt vroeg zij hij maar jullie hebben ook niet dit of dat, waarbij hij dan vergat ze erbij te nemen in de regering. Zij zaten er niet dus hun verkiezingsprogramma oplepelen maakte een regelrecht domme indruk. Daarnaast vergat hij deze mensen te vriend te houden het was lomp en dom zoals hij zich gedroeg.
Jaarsma was afwezig. Een geschrokken jongetje dat zich voortdurend betrapt voelde. Terecht want wat zijn partij heeft gedaan tijdens de formatie is iets om je voor te schamen. Als je het zelf niet gedaan hebt en je er wel voor moet verdedigen zal dat niet mee vallen.

Het is 12-11-2010


Het begint aardig op de LPF te lijken de PVV. Wilders doet zijn best om de schade te beperken, maar de lekken die de roest veroorzaken zijn er al te lang, dit valt niet meer te repareren.

Het is 24-12-2010

Veel is er niet te melden. Femke Halsema is opgestapt.
Dat lijkt het belangrijkste.
Rutte heeft zijn BTWverhoging in de theaters er niet doorgekregen. De hele formatie heeft hij geroepen dat hij met een degelijk kabinet andere partijen nodig had, maar gedroeg zich als een pascha die dacht alles te kunen maken wat hij bedacht had. Nu herinnerde hij het zich ineens weer. Had grote woorden dat het in de 1e kamer geen politiekparijachtige strijd mocht worden, zoals hij steeds gedaan had en toen mocht het wel. Zelfs zijn eigen partij kreeg de kots van het doordrammerige gedrag van de neuwe MP. Gelukkig mogen ze zich in september er weer druk over maken. Als Rutte slim is doet hij dingen die met onderhandelingen te maken hebben en waar ook anderen eens hun zin krijgen doet hij dit niet, ziet het er in september weer slecht voor hem uit. De vraag is overigens wel hoe de 1e kamer er dan uitziet, daar kan hij geluk meet hebben.

17 januari 2011

Er is een hele tijd voorbij gegaan, Rutte gaat vrolijk door, alhoewel: De missie in Afganistan lijkt er ook niet in te zitten. De 4000 politieagenten komen er ook niet. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. De meneer van de winkels zei vanmorgen: leuke verhalen van Rutte, maar de regeldruk wordt ondanks zijn gekraai van monder alleen maar meer.