15-03-2011

De laatste maanden weinig geschreven niet omdat er weinig te schrijven was, maar dat het moeilijk is vat te krijgen op wat dit kabinet nou
moet kwalificeren.
Zij hebben 150 jaar geen regering geleid!
Zij denken dat een regering leiden betekent dat je alles voor het zeggen hebt en dat de rest van Nederland het accepteert dat alle wielen opnieuw worden uitgevonden.
Ze hebben kinderlijke ideeen over tal van onderwerpen waarin ze geen enkele rekening houden met de reactie die dit zal hebben op de plek waar de ingreep betrekking op heeft.
Minister van Justitie stottert, hij is te oud en denkt te langzaam, vandaar die inhoud manoevre. Dnabank kan niet vanwege privicy van de rest van Nederland in verhouding tot de paar criminelen die gezocht worden. Dat 80% van de criminaliteit niet wordt opgelost en slachtoffers nooit gerechtigheid kunnen ervaren slaat hij voor het gemak maar over!!!!
Kamp met zijn dromen over de UWV alweer gekraai het geld wat overblijft geven we terug, waar heb ik dat eerder gehoord 25tje van Kok. Lachen met deze man.
Vele tegenvallers zullen ons worden verweten bij dit pokerspel wordt omdat Rutte en consorten niet weten hoe het spelletje moet, afgewentelt op anderen, wij dus, wij spelen vals omdat we weigeren onze nek te laten omdraaien.
UWV medewerkers moeten zelf opzoek naar nieuw werk: de organisatie heeft zich altijd aan kunnen passen. Dat deze mensen omdat ze bij het UVW gewerkt hebben niemand ze wil hebben snappen zij niet. De UVWers zijn naturlijk net als parkeerwachters niet geliefd.
De grote vraag is dus: Hoe moet je tegen dit kabinet aankijken. Zij weten hoe het moet en luisteren absoluut niet naar welk alternatief dan ook?
Ik vraag me hoofdzakelijk af Wanneer zullen ze dit zelf krijgen? Dit zal niet werken, hoe hard ze ook proberen met de hertelling van stemmen nu hun meerderheid te krijgen. Naast deze meerderheid moet er meer gebeuren. De oppositie zal nodig zijn en zoals het nu gaat wordt het paaltje pissen en dat levert geen medewerking op al zij ze het met de regering eens.
Hille is net een computervirus, wat je ook tegen hem zegt hij heeft altijd gelijk of te wel je komt er niet vanaf cq je raakt hem nooit. Hier struikelt hij over.
Ad Scheepbouwer had bij pauw en witteman een goed vewrhaal over de bonussen. vooal de ing bonussen die waren afgesproken en als zodanig uitgevoerd, waren goed als je dit achteraf niet goed vindt moet je het veranderen maar niet zeuren als het volgens afspraak gebeurd. hier hoort wat mij betreft ook bij dat je regelinegn niet verandert als mensen hebben gerekend op de afspraak, zoals bij de boete voor studenten dreigt. voor nieuwe gevallen mag dit als zij tijdig hiervan op de hoogte zijn gesteld.

Het bijfy een beetje soebatten met dit kabinet. Ze willen veel maar veel van het gexchreuw wordt niets, vanavond Leers en een andere CDA'er op tv gezien over de Eurocommissaris: zielig wat een afgezaagd verhaaltjes. Het wordt niets Europa ziet er niets in, maar Leers enzo kunnen het niet bevatten. Afwachten maar tot het tot ze doorgringt.


vervolg op 14 september 2011

De wereld en Nederland verkeren in een ernstige financiële crisisde Nederlandse en Europese regeringen weigeren de werkelijk beslissende stappen te zetten.. De fouten zoals er zijn: het alsmaar streven naar omzetvergrotingen het op te grote voet willen leven en laten leven van zichzelf en respectievelijk de bevolking is ingegeven voor politieke overleving. Politieke partijen moeten hen optimistische verhaaltje blijven vertellen zodat de partij en de politici hun status kunnen blijven behouden. Wat alsmaar onder de mat wordt geveegd is dat het geld ergens vandaan moet komen. Ik loop al jarenlang lang te vertellen dat de politiek ervoor moet zorgen dat zij zelf inkomsten produceren. De enige manier waarop zij momenteel inkomsten produceren is steeds meer belasting heffenen, verkeersboetes uit delen, vergoedingen zoals uitkeringen en pensioenen en ziekenfondsvergoedingen beperken en subsidies op cultuur enzovoorts beperken. Alsof dit de oplossing zou zijn, nergens wordt het echte probleem aangepakt en dat is: wij kunnen op deze grote voet niet doorleven. Ergens zullen manieren moeten worden gevonden om kosten van 1001 zaken te beperken, ik zou hier zeker onder willen laten vallen het opheffen van de Hilversumse kliek die de tv-programma's verzorgen. De sanering van deze club waar er meerdere van bestaan, ook te denken valt aan topsalarissen van medici politici bestuurders enzovoorts. Wat de tv betreft is het een bolwerk met duizenden medewerkers om uiteindelijk een heleboel zut op de tv te produceren.. Het is werkelijk om te huilen dat je verplicht wordt te kijken naar e te btalen voor voortdurend herhalingen van oude uitzendingen, nieuwe uitzendingen worden vooral gebruikt om de rest wat onder het stof vandaan moet eronder te houden. Het is een kliek van mensen die zichzelf moeten bewijzen en de beoordelen. Of dit lukt ja of nee aan hun eigen groep overlaten zodat zij koste wat het kost overleven en miljoenen euro's verspillen. Televisie kan niet via UPC en Ziggo k en anderen via de huidige uitzendkanalen maar moet na internet. De uitzendingen moeten dan per stuk verkocht worden en de prijs wordt bepaald door de consument die zo een product wel of niet koopt.

Als we over de oplichting's nakijken van Griekenland spreken, moeten we eigenlijk ook over die van ons spreken. De Griekse praktijken waren ongebreidelde graaierijen, maar in ons land en de andere Europese landen lijden we daar even zo aan. Het niet tot een echte oplossing komen politiek vindt hierin zijn grondslag. Jan Kees de Jager en zijn maten belazeren ons voortdurend. De enige die daar niet instinken zijn de mensen op de beurzendie hun geld moeten beleggen voor de geldproductie van de rijken en dat doen ze niet meer.