Ik vind de politiek een drama. Deze site is begonnen met de Politiek moet anders. Intussen is de politiek en het leven veel ingewikkelder geworden.

  • Het politieklandschap is veranderd. De groepen die voor een politiek partij kozen zijn anders. CDA'ers zijn dood of hebben andere interesses. PvdA'ers zijn geen arbeiders of onder modalen meer maar middenklassers. VVD'ers bezorgen elkaar baantje en ideeën: die linkse kliek, terwijl ze ze hard nodig hebben. PVV is uit gewerkt, Wilders moet teveel beloftes breken?
  • De economische crisis heeft 2 x toegeslagen. Voorheen meldde ik dat er teveel geld gemaakt was. Onze politici denken daar nog steeds mee weg te komen. Zij rekenen zich nog steeds rijk terwijl er moet worden terug verdient. Omzet is vooral nutteloze dingen kopen. Of meer dan je geld hebt.
  • In Europa hebben we ons solidair verklaart met mensen die niet solidair zijn met ons: ons belazeren door zich mooier (rijker) voor te doen als ze zijn?
  • De maatschappij beleving is veranderd: het is vooral ik moet vooraan in de file rijden. We hebben dus geen 4 of 5 baans wegen maar 10.000 banen naast elkaar. Voordringen: het lukt me nog wel je in te halen. Geldt voor vele aspecten in onze maatschappij.


De rijken mogen rijk blijven de armen mogen creperen??!!Het drama breidt zich uit in bestuurders van UMc Amsterdam met de camera's in de eerste hulp. Voorzitter van raad van bestuur en Reinout Oerlemans stappen over de principiële bezwaren verboden heen en drijven hun gelijk schijnbaar kundige afgekeken van Rutte tijdens de kabinetsformatie, door en vast van plan hun investeringen ten koste van iedere wet of ethische vraag door te drukken.