Pas op met Ultieme Wensen: de vraag wordt dan natuurlijk wat heeft dat met politiek te maken? Nou alles. Ik zie in de politiek en de maatschappij de wensen van mensen veranderen. Geert Wilders die de president toevoegt: doe normaal man. Mark Rutte die niet anders kan dan deze dominante houding te blokkeren. Geert gilt beschaaft terug. Hij weet niet echt of dit wel kan. Maar hij heeft het geprobeerd. De kamervoorzitter redt de beide heren ze dit daar niet te vertonen. Verder lachen we erom we weten niet echt of dit kan, maar ja Rutte protesteert niet echt, lacht er als om zoveel maar even om.

Jan Peter heeft Nederland steeds voorgehouden de omzet moet omhoog dat is goed voor de belasting inkomsten. Wat hij niet zei dat mensen maar 1 x hun geld konden uitgeven. De remedie geld lenen werd enorm gestimuleerd. Mensen kochte grote mooie auto,en zij voelden zich geweldig hier in. Bellefdheid en verkkerssregels werden opgerekt. Ik in mijn mooie auto op jou wachten, dominant gedrag dus komt steeds meer voor en leidt tot verkeersongevallen en files.

De Ultieme Wensen van mensen kennen geen rem meer alles kan en moet kunnen. Alleen zodra je ultieme wens is uitgekomen raak je daar ook weer snel aan gewend en krijg je een nieuwe Ultieme Wens. Weer nieuwe opwinding moet worden gecreëerd. De vorige overboden. Het vervelende einde van deze spiraal eindigd in drank en drugs en criminaliteit.

Ik zal dit nog aanvullen en beter uitwerken, zet het maar vast hier dan vergeet ik het niet.