Het kabinet is gevallen. Niet vreemd voor weldenkende mensen. De verbazing van Rutte is walgelijk. Hij heeft nooit enig idee gehad waar hij mee bezig was. Alleen met waar hij naar toe wilde. Als ik op de weg zit moet ik op de wegletten niet alleen waar ik naar toe wil. Anders loop ik de kans nooit aan te komen en dat is Rutte overkomen. Hoe het verder gaat is maar de vraag. Het hangt van de verkiezingsuitslag af. En daar is weinig over te zeggen. Het 'kabinet' dat de brief heeft gemaakt is slecht kosmetisch. Na de verkiezigen denkt Groenlinks er weer over als vorige week hopelijk. Niet dat ik op ze ga stemmen maar dat weet ik nog niet.

De media, met name Twan Huis op 2 28-04-2012 maakte er een potje van. Niemand weet nog wat de werkelijke bedoeling is van D66 en Groen Links was. De CU heeft zo zijn achterban en dat zal zo blijven en krijgt er een paar zetels bij als iemand niet meer weet op wie te stemmen.

Alexander lonkt al jaren naar regeren maar vindt als maar niet voldoende mensen die erin trappen. Het is een linkmichel die aardige dingen zegt die rationeel goed lijken maar emotioneel kom ik er in iedergeval niet bij. Het blijft sniekerig. Groenlinks kan een gokje wagen. Deze werkelijkheid duurt niet lang en als Brussel maar te vreden is.

Met PvdA erbij waren CDA en VVD er niet mee akkoord gegaan. Het was dan te links geworden. Sap weet dat en heeft leuk wat schijnbewegingen gemaakt voor de show. Zo is het goed genoeg. Straks wordt het weer anders. Afwachten hoe de verkiezingen uitvallen.

CDA blijft natuurlijk aan de hand van iedereen die op tv is hopen dat ze er op deze wijze bij blijven horen maar dat zal niet het geval zijn, het wordt een klein partijtje. So far so good!